Τις Σέρρες επισκέφθηκε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος

Την πόλη των Σερρών επισκέφτηκε την Πέμπτη (13/10) ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Τις Σέρρες επισκέφθηκε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος

Συνοδευόμενος από τον Β΄ αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, Γιάννη Νάτσιο, και τον υπεύθυνο Κολύμβησης της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ζήση Γκράτσιο, συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Αλέξανδρο Χρυσάφη. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για τον υγρό στίβο στις Σέρρες, με την κατασκευή του νέου πρότυπου βιοκλιματικού κλειστού κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, καθώς και η συνεργασία για τη διεκδίκηση και φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Ο κ.Γιαννόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ.Χρυσάφη για την υποδοχή στο Δημαρχείο, δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ενέργειες που έχετε κάνει ώστε το όνειρο της πόλης να γίνει πραγματικότητα με την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου. Ένα κολυμβητήριο, το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στη συνέχιση και ενίσχυση της μεγάλης παράδοσης που έχουν οι Σέρρες σε μεγάλους αθλητές και ομάδες του υγρού στίβου, αλλά και στην προσέλκυση μεγάλων διεθνών διοργανώσεων. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξεκινάμε μία καινούρια περίοδο συνεργασίας που θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών».

Ο δήμαρχος Σερρών επισήμανε ότι «είχαμε μία πολύ εποικοδομητική και ζεστή συνομιλία για όλα τα θέματα του υγρού στίβου. Συζητήσαμε για τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον υγρό στίβο των Σερρών με τη δημιουργία του νέου νιο κλιματικού κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του υφιστάμενου κολυμβητηρίου στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων. Χαίρομαι πραγματικά γιατί η συζήτησή μας επικεντρώθηκε στις συνέργειες και στις δράσεις που μπορούμε να αναπτύξουμε για τη διεκδίκηση και φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων του υγρού στίβου στην πόλη μας. Στις Σέρρες αγαπάμε το κολυμβητήριο και έχουμε μακρά παράδοση στον υγρό στίβο. Με τις νέες υποδομές και τέτοιες συμμαχίες το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό».

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος επισκέφτηκε το κολυμβητήριο της πόλης, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των συλλόγων της. Αργότερα, ο πρόεδρος της ΚΟΕ με το προεδρείο των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κόντρα στην ολλανδική Ντε Τσάαν για το Euro Cup.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ