Κολύμβηση: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Για τη σημαντικότητα της κατάκτησης ενός ακόμα πρωταθλήματος μίλησαν τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος όσο και οι Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Ηλέκτρα Λεμπλ και Μάρθα Μάτσα.

Κολύμβηση: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Την Τρίτη 19/7 οι ομάδες Ανδρών και Γυναικών του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού ρίχνονται στη μάχη για το Πανελληνίο Πρωτάθλημα με μια αποστολή που αριθμεί 50 μέλη!

Διαβάστε τι δήλωσαν στο olympiacossfp.gr ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Νίκος Γέμελος και οι Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Ηλέκτρα Λεμπλ και Μάρθα Μάτσα:

Νίκος Γέμελος: «Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μια υποχρέωση στις πισίνες, να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο. Οι αθλητές μας βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση, μετά από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και περιμένοντας το πρωτάθλημα του open water και το Πανευρωπαϊκό. Είναι δύσκολο βαθμολογικά, αλλά οι κολυμβητές μας έχουν μάθει να αντεπεξέρχονται και να πετυχαίνουν, όπως και ο σύλλογος τους σε όλες τις καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός πιστεύω, ότι θα φέρει στον Πειραιά το 63ο πρωτάθλημα».

Απόστολος Χρήστου: «Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όταν είσαι αθλητής του Ολυμπιακού, δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς πρέπει να συνεισφέρεις, έτσι ώστε να συνεχίσει η ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, για να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα, όπως και όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού. Ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός, οπότε θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα».

Απόστολος Παπαστάμος: «Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η τελευταία διοργάνωση στη χώρα μας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Είναι η κορύφωση της προετοιμασίας για όλους τους αθλητές και πιστεύω, ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Προσωπικά, στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο που μπορώ, βοηθώντας την ομάδα όπου μου ζητηθεί. Πέρα από το πρωτάθλημα, που είναι ένα τετραήμερο όλη τη σεζόν, θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την στήριξη του και για τη θέση που έχει στον χώρο της ελληνικής κολύμβησης, βοηθώντας αρκετούς νέους να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, κυνηγώντας τους στόχους που έχουν».

Ηλέκτρα Λεμπλ: «Μεγάλο τετραήμερο για τους Έλληνες κολυμβητές και ιδιαίτερα, για τον Ολυμπιακό. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να πετύχουμε προσωπικούς και ομαδικούς στόχους. Κάθε εθνικό πρωτάθλημα είναι μια γιορτή και είμαστε έτοιμοι να το χαρούμε και να νικήσουμε».

Μάρθα Μάτσα: «Είμαι, πλέον, στον Ολυμπιακό 11 χρόνια. Κάθε πρωτάθλημα είναι μια ξεχωριστή πρόκληση για όλους μας, αλλά καθώς περνά ο χρόνος, κάθε συμμετοχή γίνεται πιο σημαντική. Το επόμενο πρωτάθλημα πάντα αντιπροσωπεύει ένα μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας, που μας απομένει. Δεν σκεφτόμαστε ποτέ τι κάναμε, αλλά τι μας απομένει να κάνουμε. Για αυτό το λόγο, θα δώσουμε τα πάντα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που έχουμε για τον εαυτό μας, αλλά και σε αυτές που έχει ο σύλλογος από όλους μας. Καλή επιτυχία σε όλους τους συναθλητές μου, ραντεβού στις πισίνες».