Όσκαρ... γκάφας από τον Λόχτι: Χάνει το Παγκόσμιο!

Ο ανεκδιήγητος Αμερικανός έκανε ενδοφλέβια χορήγηση βιταμίνης C δις σε διάστημα λιγότερο των 12 ωρών -που είναι παράνομο- και το «ανέβασε» στο ίντερνετ!

Όσκαρ... γκάφας από τον Λόχτι: Χάνει το Παγκόσμιο!
Το έκανε πάλι το... θαύμα του ο Λόχτι και η σύζυγός του, Κέιλα Ριντ

Νέα γκάφα από τον Ράιαν Λόχτι, ο οποίος χάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019. Ο Αμερικανός κολυμβητής, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά τα… καμώματά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα μείνει και πάλι εκτός για περισσότερο από έναν χρόνο.

Ο Λόχτι έδωσε στη δημοσιότητα μέσω των προσωπικών του social media μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο και τη σύζυγό του να κάνουν ενδοφλέβια χορήγηση βιταμίνης C. Η αμερικάνικη υπηρεσία αντί-ντόπινγκ, έκανε γνωστό πως ο Λόχτι χορηγήθηκε βιταμίνη C και κάποιες άλλες νόμιμες ουσίες με ποσότητα μεγαλύτερη των 100mL μέσα σε διάστημα 12 ωρών δίχως να έχει άδεια χρήσης για θεραπευτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, αυτό δεν επιτρέπεται και για αυτό του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 14 μηνών. Ο Λόχτι θα εκτίσει την ποινή του τον Ιούλιο του 2019 και θα χάσει το Παγκόσμιο αφού νωρίτερα διεξάγονται τα τράιαλς στις ΗΠΑ που φυσικά δεν θα προλάβει για να κλείσει μια θέση για το Παγκόσμιο του επόμενου καλοκαιριού...