Στην Οχρίδα ο Κυνηγάκης για τον πρώτο αγώνα 10 χιλιομέτρων του Κυπέλλου μαραθώνιας κολύμβησης

Ταξίδι στην Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Άλκη Κυνηγάκη, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής της μαραθώνιας κολύμβησης θα πάρει μέρος στον πρώτο αγώνα της φετινής σειράς του Κυπέλλου της LEN.

Στην Οχρίδα ο Κυνηγάκης για τον πρώτο αγώνα 10 χιλιομέτρων του Κυπέλλου μαραθώνιας κολύμβησης

Η Οχρίδα είναι από σήμερα (12/8) και για τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο επόμενος σταθμός του Άλκη Κυνηγάκη.

Ο πέμπτος Ολυμπιονίκης του Τόκιο μεταβαίνει στη Βόρεια Μακεδονία προκειμένου να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα 10 χιλιομέτρων της φετινής σειράς του Κυπέλλου μαραθώνιας κολύμβησης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η διοργάνωση στο πλαίσιο του LEN Open Water Swimming Cup πρόκειται να φιλοξενηθεί στην ομώνυμη λίμνη (Οχρίδα) της γειτονικής χώρας το προσεχές Σάββατο (14/8).

Ο Κυνηγάκης αποφάσισε να δεχθεί την πρόσκληση των διοργανωτών και να μετάσχει στον συγκεκριμένο αγώνα, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του, λίγες ημέρες μετά την εκπληκτική εμφάνισή του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη. Ο Έλληνας πρωταθλητής της μαραθώνιας κολύμβησης στοχεύει στη διάκριση και στον συγκεκριμένο αγώνα, που είναι ο πρώτος από τους έξι της σειράς που έχει προγραμματίσει η LEN για το 2021.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουν θεσμοθετηθεί και χρηματικά έπαθλα για τους νικητές, που είναι 2.500 ευρώ για τον πρώτο, 1.500 για τον δεύτερο και 1.000 για τον τρίτο.