Γιαλαμά: «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι όνειρο ζωής»

Η Κρυσταλένια Γιαλαμά αναφέρθηκε στην παρουσία της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Γιαλαμά: «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι όνειρο ζωής»

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο Ομαδικό, στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαρκελώνης και θα συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη για πρώτη φορά μετά το 2004.

Για την Κρυσταλένια Γιαλαμά, μία εκ των 9 αθλητριών της Εθνικής μας ομάδα, θα είναι η παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιάδα (όπως και για τις 7 από τις 9 αθλήτριες). Η 17χρονη αθλήτρια έχει ως «εφόδιο» την 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 (Κόμπο) και ανυπομονεί να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην «πρόκληση» του Τόκιο.

Η Γιαλαμά δήλωσε στην ΚΟΕ: «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για εμένα όπως και για όλους τους αθλητές, είναι όνειρο ζωής. Νιώθω πολύ περήφανη και ενθουσιασμένη, που έχω την δυνατότητα να συμμετέχω στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη εκπροσωπώντας την πατρίδα μου. Σε αυτούς τους αγώνες έχω σκοπό να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και κυρίως να το απολαύσω, διότι είναι εμπειρία ζωής. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις πως στην Ελλάδα, όλοι θα περιμένουν να μας δουν να αγωνιζόμαστε, με περηφάνια και συγκίνηση. Ελπίζουμε να γυρίσουμε πίσω με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις».