Κολύμβηση: Το Σάββατο (10/7) η ημερίδα «Παναιγαλεώτικα 2021»

Το Σάββατο (10/7) διεξάγεται η ημερίδα κολύμβησης «Παναιγαλεώτικα 2021»με τη συμμετοχή 11 σωματείων, που διοργανώνεται από τον ΑΟ Αιγάλεω υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω. 

Κολύμβηση: Το Σάββατο (10/7) η ημερίδα «Παναιγαλεώτικα 2021»

Η ενημέρωση για την κολυμβητική ημερίδα του Σαββάτου (10/7):

«Με τη συμμετοχή 11 σωματείων (Αιγάλεω, Παναθηναϊκός, Ευβοϊκός, Νηρέας Γέρακα, Κερατσίνι, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ολυμπία 73, Χαϊδάρι, Κολωνός, Ολυμπιακός και Πετρούπολη) θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (10/07), για δεύτερη συνεχή χρονιά, η κολυμβητική ημερίδα «Παναιγαλεώτικα 2021», που διοργανώνεται από τον Α. Ο. Αιγάλεω υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω.

Στο δημοτικό κολυμβητήριο, όπου πρόσφατα έγιναν εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού, περισσότερα από 250 παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών, θα λάβουν μέρος στους αγώνες, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

«Ο Δήμος Αιγάλεω με τις συνέργειες και τις δράσεις του , προσφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του στο άθλημα της κολύμβησης, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού και στέκεται πάντα αρωγός και αγκαλιάζει όλες τις προσπάθειες, που αναδεικνύουν την πόλη μας, καθιστώντας την πόλο έλξης του αθλητισμού» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι αγώνες κολύμβησης του Σαββάτου (10/7) θα μεταδοθούν σε live streaming στις εννέα το πρωί, απευθείας από το κολυμβητήριο του Αιγάλεω όπου και θα διεξαχθεί η ημερίδα.

Δείτε τους αγώνες εδώ