Γιαννιώτης σε Κυνηγάκη: «Το άξιζες, εύχομαι να μας κάνεις περήφανους!»

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Άλκη Κυνηγάκη, μετά την πρόκριση του τελευταίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Γιαννιώτης σε Κυνηγάκη: «Το άξιζες, εύχομαι να μας κάνεις περήφανους!»

Σε μια νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση και τον αθλητισμό της χώρας, ο Άλκης Κυνηγάκης εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από την προολυμπιακή κούρσα μαραθώνιος κολύμβησης που έγινε την Κυριακή στην πόλη Σετούμπαλ της Πορτογαλίας!

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την δεύτερη θέση και θα δώσει το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Ο χρόνος του Άλκη Κυνηγάκη ήταν 2 ώρες, 2 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα. Μετά την πρόκρισή του μίλησε με συγκίνηση για τον Σπύρο Γιαννιώτη και ο τελευταίος έσπευσε να του απαντήσει με το εξής μήνυμα:

«Ήσουν κοντά πριν δυο χρόνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το κατάφερες σήμερα με επίπονη, υπομονή και σκληρή δουλειά μαζί με το προπονητή σου.

Μπράβο για την πρόκριση στα 10.000μ. μαραθώνιας κολύμβησης! Το άξιζες και το πραγματοποίησες! Εύχομαι σε σένα και σε όλη την ομάδας μας καλή επιτυχία, να μας κάνετε υπερήφανους».