Νίκος Γέμελος: «Ευχαριστούμε τους Κουντούρη, Μαρινάκη»

Ένα ακόμη πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό και τον Νίκο Γέμελο. Τον προπονητή των τίτλων.

Νίκος Γέμελος: «Ευχαριστούμε τους Κουντούρη, Μαρινάκη»

Μετά την κατάκτηση του 62ου πρωταθλήματος ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Απόστολο Χρήστου που μας χάρισε την 4Χ100μ ελεύθερο ανδρών που είχαμε τόσο καιρό να κερδίσουμε. Είχε πάρα πολύ πάθος καθόλη τη διάρκεια των αγώνων παρότι ήταν κουρασμένος από την καταπόνηση που είχε στο ευρωπαϊκό και στο Ακρόπολις.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Αχόρταγος ο Ολυμπιακός, το 62ο μέσα στο Ποσειδώνιο!

Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, οπότε χρωστάμε ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον κολυμβητή. Ευχαριστούμε πολύ και την Κέλλυ Αραούζου. Είναι μία αθλήτρια που έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια μαζί. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα έχει δώσει στον ελληνικό αθλητισμό και στην κολύμβηση, ιδιαίτερα στο άθλημα του open water. Έβαλε μία τελεία στην καριέρα της αλλά πιστεύω ότι έχει ακόμα πάρα πολλά να προσφέρει και ότι θα την έχουμε κοντά μας.

Απίθανη ΕΡΤ: Διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση και δεν έδειξε την απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός την τίμησε ιδιαίτερα με το που τελείωσε την τελευταία της κούρσα, με αυτό τον τρόπο τελειώνουν όλα τα ωραία. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολυαθλητικό σωματείο και σε ό,τι κάνει θέλει να είναι πρώτος. Σε αυτό βοηθάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με το Μιχάλη Κουντούρη και τους ευχαριστούμε πολύ. Αν δεν είχαμε αυτούς τους ανθρώπους, και ιδιαίτερα το Βαγγέλη Μαρινάκη, δε θα είχαμε τίποτα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω θα συνεχίσει να μας βοηθάει για πολλά χρόνια ακόμα».