Απίθανη ΕΡΤ: Διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση και δεν έδειξε την απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Φοβερά πράγματα για ακόμη μία φορά με την ΕΡΤ να γυρίζει την πλάτη επιδεικτικά στον Ολυμπιακό. Διέκοψε τη ζωντανή μετάδοσηΕΡΤ Sports 2 – και δεν έδειξε την απονομή στους πρωταθλητές Ελλάδας στην κολύμβηση και τους πανηγυρισμούς μέσα στο νερό στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης!

Απίθανη ΕΡΤ: Διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση και δεν έδειξε την απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ Sports 2. Σήμερα Σάββατο ήταν η τελευταία ημέρα των αγώνων και όσοι παρακολουθούσαμε τους αγώνες περιμέναμε να δούμε στο τέλος τις απονομές και την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, τα μέλη του Ολυμπιακού πανηγύρισαν για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, αυτή τη φορά μέσα στη Θεσσαλονίκη και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Αχόρταγος ο Ολυμπιακός, το 62ο μέσα στο Ποσειδώνιο!

Έγινε μια δήλωση από τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Γέμελο στην κάμερα της ΕΡΤ και την ώρα της απονομής, αντί να βλέπουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κολύμβηση, βλέπαμε μόνο το νερό της πισίνας ενώ δευτερόλεπτα μετά διεκόπη η σύνδεση και φυσικά δεν είδαμε καμία κούπα και κανέναν πανηγυρισμό μέσα στο νερό! Αδιανόητα πράγματα από τη δημόσια τηλεόραση που διέκοψε τη μετάδοση και στέρησε από τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά και τους συγγενείς των «ερυθρόλευκων» να καμαρώσουν τα παιδιά τους.