Γκολομέεβ: «Αφιερώνω το μετάλλιο στη γυναίκα μου»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στη Βουδαπέστη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στα 50μ. ελεύθερο, στη γυναίκα του.

Γκολομέεβ: «Αφιερώνω το μετάλλιο στη γυναίκα μου»

Στη γυναίκα του αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στη Βουδαπέστη την Κυριακή (23/5) στα 50μ. ελεύθερο ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την κατάκτηση αυτού του μεταλλίου. Ήρθα στη Βουδαπέστη με αυτό τον στόχο. Αφιερώνω το μετάλλιο στην γυναίκα μου και σε όλους εκείνους που βρίσκονται ανελλιπώς στο πλευρό μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον μεγάλο στόχο που έχω θέσει μέσα στη χρονιά, την διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο», είπε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ο εκ των κορυφαίων σπρίντερ στον κόσμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή Άκη Οικονόμου:

«Νιώθω ευτυχισμένος για το επίτευγμα του Κριστιάν. Τα αισθήματά μου είναι έντονα για αυτό το παιδί. Ήρθαμε με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου, ανεξαρτήτως χρώματος. Βασική προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει το Τόκιο. Θα είμαστε έτοιμοι και σ’ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, αρκεί να μείνουμε μακριά από αρρώστιες, τραυματισμούς και άλλα προβλήματα».

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε και ο υπεύθυνος της κλασικής κολύμβησης και αρχηγός αποστολής στη Βουδαπέστη, ο Νίκος Ξυλούρης:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τα επιτεύγματα της αποστολής στη Βουδαπέστη και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πήραμε τρία μετάλλια και δύο τέταρτες θέσεις. Όλα αυτά στο πιο γρήγορο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όλων των εποχών. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».