Τα συγχαρητήρια του ΝΟ Χανίων στην Άννα Ντουντουνάκη

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων συνεχάρη την πρωταθλήτρια Ευρώπης Άννα Ντουντουνάκη που έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στην πόλη της Κρήτης, κολύμπησε στον ΠΑΟΚ και πέρσι επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς της.

Τα συγχαρητήρια του ΝΟ Χανίων στην Άννα Ντουντουνάκη

Τα συγχαρητήρια του ΝΟΧ:

«Μια επίδοση μοναδική, ένα επίτευγμα τεράστιο… Η Άννα Ντουντουνάκη συγκίνησε όλη την Ελλάδα μετά την εξαιρετική της επίδοση στο αγώνισμα των 100μ. πεταλούδα. Από τα Χανιά στην κορυφή της Ευρώπης!

Αυτό που διαφαινόταν ως πιθανό με βάση τις κούρσες που πραγματοποίησε τόσο στον προκριματικό, όσο και στον ημιτελικό όπου ειδικότερα ισοφάρισε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο “κρατούσε” από το 2018, η Άννα αποδείχτηκε πως έκρυβε τα καλύτερα για τον τελικό του αγωνίσματος.

Ντουντουνάκη: Πρωταθλήτρια Ευρώπης, δικηγόρος με Γαλλικά και πιάνο, άφησε τον ΠΑΟΚ για το σπίτι της

Σε μια κούρσα που θα γραφτεί στην ιστορία, η Ντουντουνάκη έβγαλε όλη της την ψυχή και την μεγάλη ικανότητα που την χαρακτηρίζει, καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις με το να τερματίσει στην πρώτη θέση. Μια πρώτη θέση την οποία μπορεί να μοιράζεται με τη Γαλλίδα, Μαρί Βατέλ, από την άλλη η επιτυχία της συνιστά ένα τεράστιο επίτευγμα που πιστοποιεί για πολλοστή φορά τον πλούτο των αθλητών που αναδεικνύει εδώ και δεκαετίες ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα (vid)

Ο χρόνος της Ντουντουνάκη με 57.37 συνιστά προφανώς νέο πανελλήνιο ρεκόρ, είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως και φαίνεται η Άννα να δημιουργεί σοβαρές προϋποθέσεις εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που ακολουθούν το καλοκαίρι…

Άννα Ντουντουνάκη: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου (vid)

Η Ντουντουνάκη έκανε όλα τα Χανιά, τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και όλη τη χώρα μας υπερήφανους για την προσπάθεια της.

Μπράβο σου Άννα».