Ντουντουνάκη: Πρωταθλήτρια Ευρώπης, δικηγόρος με Γαλλικά και πιάνο, άφησε τον ΠΑΟΚ για το σπίτι της

Η Άννα Ντουντουνάκη που είναι πλέον Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ. πεταλούδα έχει... βαρύ βιογραφικό. Η δικηγόρος με Γαλλικά, Ισπανικά και πιάνο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τα Χανιά.

Ντουντουνάκη: Πρωταθλήτρια Ευρώπης, δικηγόρος με Γαλλικά και πιάνο, άφησε τον ΠΑΟΚ για το σπίτι της

Τι κάνει στην πισίνα η Άννα Ντουντουνάκη το έμαθε πλέον όλη η Ευρώπη για τα καλά. Τι κάνει εκτός, προφανώς και το γνωρίζουν αρκετοί, αλλά, το ψάχνουν πλέον περισσότεροι.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

Η γεννημένη στις 9 Σεπτεμβρίου 1995, Άννα Ντουντουνάκη, σαρώνει στις πισίνες αλλά και έξω από αυτές.

Άννα Ντουντουνάκη: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου (vid)

Η Άννα Ντουντουνάκη πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα (57.37) στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη. Είναι το πρώτο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την πρωταθλήτριά μας και το πρώτο χρυσό που κατακτά Ελληνίδα κολυμβήτρια!

Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια, προσκάλεσε αίσθηση όταν τον περασμένο Νοέμβριο άφησε τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στα αγαπημένα της Χανιά, δηλαδή στο σπίτι της.

Μεγάλωσε ανάμεσα στη Γεωπονική και στη Νομική. Γεωπόνος ο πατέρας της Λευτέρης, δικηγόρος η μητέρα της Αγγελική και τελικά την κέρδισε η Νομική.

Τελείωσε με άριστα στο Καποδιστριακό και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο LLM UNIVERSITΥ OF LONDON (QM) in Commercial and Corporate Law (Εμπορικό και Εταιρικό Δίκαιο).

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και σε εξαιρετικό επίπεδο Γαλλικά και Ισπανικά. Επίσης παίζει πιάνο καθώς σπούδαζε για πολλά χρόνια στο Ωδείο Χανίων.

Αυτή είναι η λαμπρή πορεία της. Λαμπρή εντός και εκτός πισίνας.