Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό η σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών

Πρόκριση στον τελικό για την σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Κολύμπησαν οι Χρήστου, Γκολομέεβ, Μελαδίνης, Βαζαίος. 

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό η σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών

Την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης εξασφάλισε η Ελλάδα στα 4Χ100 ελεύθερο ανδρών.

Η Εθνική ομάδα με χρόνο στην σκυτάλη, 3.15.16 κατέλαβε την 7η θέση και πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος. Για τη «γαλανόλευκη» κολύμπησαν οι Απόστολος Χρήστου, Κριστιάν Γκολομεεβ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Ανδρέας Βαζαίος. Το πανελλήνιο ρεκόρ θυμίζουμε πως είναι 3.14.42.

Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας (17/5), θα έχουμε παρουσία στον τελικό των 4Χ100μ. ελεύθερο με ελπίδα για ένα καλύτερο πλασάρισμα.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως την είσοδο στους ημιτελικούς που θα γίνουν το απόγευμα, εξασφάλισαν ο Απόστολος Χρήστου στα 50 ύπτιο με χρόνο 24.78 (5ος καλύτερος χρόνος) και η Άννα Ντουντουνάκη στα 100 πεταλούδα με 58.31 (7ος καλύτερος χρόνος). Σημειώνεται ότι ο Απόστολος Χρήστου λίγο έλειψε να καταρρίψει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (24.75).

Τρεις λοιπόν παρουσίες το απόγευμα στη Βουδαπέστη για τη «γαλανόλευκη». Οι Απόστολος Χρήστου και Άννα Ντουντουνάκη έχουν φυσικά πάρα πολλές ελπίδες για να βρεθούν στον τελικό των αγωνισμάτων τους ενώ όπως είπαμε και παραπάνω στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερο ο στόχος είναι σίγουρα ένας χρόνος κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ.