Βουδαπέστη: Αργυρό μετάλλιο η Εθνική στο Kόμπο

Η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα του Κόμπο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Βουδαπέστη: Αργυρό μετάλλιο η Εθνική στο Kόμπο

Ένα ακόμη μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στην Καλλιτεχνική κολύμβηση κατά την διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στην Βουδαπέστη. Μετά το αργυρό της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Τεχνικό Σόλο και το χάλκινο που πήρε η ίδια στο Ελεύθερο Σόλο, η Εθνική ομάδα κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα του Κόμπο.

Η Ελλάδα βαθμολογήθηκε με 89.1000, έναντι 94.1000 της Ουκρανίας που πήρε την πρώτη θέση και 86.0667 της Λευκορωσίας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ συνολικά αυτό ήταν το 8ο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών.

Τα κορίτσια που μετείχαν στο πρόγραμμα ήταν οι Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

Με τον τελικό του Κόμπο, ολοκληρώθηκαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας Ομάδας στη Βουδαπέστη, με το μυαλό πλέον να επικεντρώνεται στην Ολυμπιακή πρόκριση, τον ερχόμενο μήνα (10-13/6) στη Βαρκελώνη.