Βελέντζας: «Καμπ σε εξαιρετικές συνθήκες»

Ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το προπονητικό καμπ μελών της Εθνικής ομάδας κολύμβησης ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί μέσα Μαΐου στη Βουδαπέστη.

Βελέντζας: «Καμπ σε εξαιρετικές συνθήκες»

Στο καμπ πήραν μέρος οι κολυμβητές Απόστολος Χρήστου, Κωνσταντίνος Μετετσόλιας, Άλκης Κυνηγάκης και η πρωταθλήτρια Άννα Ντουντουνάκη.

Κάνοντας έναν απολογισμό της προπαρασκευής στην ακριτική πόλη της Θράκης ο προπονητής Παναγιώτης Βελέντζας τόνισε:

«Η προετοιμασία στην Αλεξανδρούπολη κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα και οι στόχοι που είχαμε θέσει εξ αρχής πραγματοποιήθηκαν. Έγινε ένα πολύ καλό προπονητικό καμπ σε πολύ καλές συνθήκες.

Το κολυμβητήριο είναι ένα από τα καλύτερα που διαθέτουμε και όλα πήγαν όπως προγραμματίστηκαν.

Αναφορικά με την αποστολή για το πανευρωπαϊκό θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους, να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του καθενός και συνολικά να τοποθετήσουμε την ελληνική κολύμβηση ψηλά σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπορούμε και θα το κάνουμε».

Θυμίζουμε πως δεκαοκταμελής θα είναι η αποστολή των κολυμβητών-τριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της Βουδαπέστης (16-23 Μαΐου τα αγωνίσματα της Κολύμβησης).

Την αποτελούν οι: Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κων/νος Εγγλεζάκης, Δημήτρης Νέγρης, Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Μερετσόλιας, Σάββας Θώμογλου, Αρκάδιος Ασπουγαλής, Στέφανος Δημητριάδης, Δανιήλ Γιουρτζίδης και Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη, Ιωάννα Σαχά, Θάλεια Δρασίδου.

Η αποστολή της Κολύμβησης, στη Βουδαπέστη, αναχωρεί στις 14 Μαΐου.