Η θέση του ΓΣ Περιστερίου για τη σύλληψη του 74χρονου παράγοντα κολύμβησης

Η διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση για τον 74χρονο, ο οποίος προφυλακίστηκε για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονων αθλητριών.

Η θέση του ΓΣ Περιστερίου για τη σύλληψη του 74χρονου παράγοντα κολύμβησης

Η διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση όπου υποστηρίζει πως ο 74χρονος παιδόφιλος, δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος του Τμήματος Κολύμβησης ή οποιουδήποτε άλλου Τμήματος.

«Σχετικά με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί καταγγελιών για κακοποίηση αθλητριών, ενημερώνουμε ότι ο καταγγελθείς:

• Δεν είναι ενεργό μέλος του ΓΣΠ, τουλάχιστον από το 2015.

• Δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης του ΓΣΠ.

• Δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος του Τμήματος Κολύμβησης ή οποιουδήποτε άλλου Τμήματος (έφορος, προπονητής ή με κάποια άλλη ιδιότητα)».

Θυμίζουμε πως τη δράση του παιδόφιλου, κατήγγειλαν δύο 17χρονα σήμερα κορίτσια ότι είχαν πέσει θύματά του όταν ήταν 10 ετών. Τις έβαζε να βλέπουν παιδικό πορνογραφικό υλικό και στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους.

Μετά από σχετικό ένταλμα του Ανακριτή, ο 74χρονος συνελήφθη και το Σάββατο πέρασε από Ανακριτή όπου μετά την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς όπως προκύπτει, συχνά στο κολυμβητήριο το συγκεκριμένο άτομο προέβαινε σε πρόστυχα σχόλια στα κοριτσάκια που έβλεπε με μαγιό και θεωρείται μάλλον βέβαιη η δημοσιοποίηση των στοιχείων του και η φωτογραφία του καθώς θεωρείται αρκετά πιθανόν από τις Αρχές να έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματά του.

Από την κατ’ οίκον έρευνα που έγινε, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του που έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν εντοπισμό παιδικού πορνογραφικού υλικού και στοιχείων σχετικών με την αρρωστημένη του δράση.