Εγγλεζάκης: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά επιμένουμε»

Ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης και ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν δύο από τα έντεκα μέλη της αποστολής που έλαβε πριν από λίγες ημέρες μέρος στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας.

Εγγλεζάκης: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά επιμένουμε»

Οι Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν με την ελληνική αποστολή στη Νίκαια της Γαλλίας, προκειμένου να λάβουν μέρος στο κολυμβητικό μίτινγκ.

Οι δύο πρωταθλητές μας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και υποστηρίζουν ότι η διοργάνωση στην Νίκαια αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα στην απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού και ευχήθηκαν να έχουν κι άλλες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις σημαντικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

Νόρα Δράκου: «Με λυπεί το γεγονός ότι αμέτρητα παιδιά βρίσκονται εκτός νερού»

«Έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από αγώνες νομίζω φάνηκε πως έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός από τις κούρσες. Σε αγωνίσματα όπως τα 200 και 400 ελεύθερο είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτόν τον ρυθμό. Ελπίζουμε και σε άλλους αγώνες στο εξωτερικό, που θα μας βοηθήσουν ενόψει του καλοκαιριού. Η κατάσταση είναι δύσκολη, μα επιμένουμε» υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, ο οποίος κατέκτησε 2 μετάλλια στους αγώνες.

«Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα μου ειδικά όταν κυνηγάω ένα ολυμπιακό όριο. Κρατάω μόνο ότι δεν ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος για αυτούς τους αγώνες. Η εικόνα της αποστολής ήταν πολύ καλή με πολλούς καλούς χρόνους για αυτή την περίοδο» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε τελικούς στην διοργάνωση της Νίκαιας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας