Κολύμβηση: Στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία των Παπαστάμου, Κάχρη

Οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης άφησαν υποχρεωτικά την Κρήτη και συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Αθήνα και το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Λόγω κρούσματος κορονοϊού έκλεισε το ΕΑΚ Χανίων.

Κολύμβηση: Στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία των Παπαστάμου, Κάχρη

Στην Αθήνα βρίσκονται πλέον και συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης.

Οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεκίνησαν από σήμερα Τρίτη (24/11) να πραγματοποιούν τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Μαζί τους βρίσκεται φυσικά ο προπονητής τους, Κώστας Τζιλιβάκης.

ΕΑΚ Χανίων: Κλειστό λόγω κρούσματος κορονοϊού

Η προετοιμασία των δυο πρωταθλητών μας συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ λόγω του γεγονότος ότι τις τελευταίες ημέρες έκλεισαν αναγκαστικά οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚ στην πόλη των Χανίων, μεταξύ των οποίων και το κολυμβητήριο Χανίων λόγω του κρούσματος κορονοϊού που υπήρξε.

Η παραμονή για τους Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη και τον προπονητή τους στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα έχει διάρκεια τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Το θετικό είναι πως βρέθηκε γρήγορα λύση έτσι ώστε οι δυο κολυμβητές της ομάδας των Χανίων (ανήκουν στα μέλη της Εθνικής ομάδας που έχουν άδεια για να προπονούνται παρά το lockdown) να μην χάσουν άλλες προπονήσεις και να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, μαζί φυσικά και με τον προπονητή τους, τον Κώστα Τζιλιβάκη.