Κολύμβηση: «Σαρωτικός» και πρώτος ο Ολυμπιακός!

Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τρεμπλ έκανε το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού καθώς κατά την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης οι Πειραιώτες κατέκτησαν 22 μετάλλια. *Σπουδαίες επιδόσεις από Απόστολο Χρήστου και Κέλλυ Αραούζου. 

Κολύμβηση: «Σαρωτικός» και πρώτος ο Ολυμπιακός!

Με τον καλύτερό δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ο Ολυμπιακός καθώς ύστερα από την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των αγώνων πραγματοποίησε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τρεμπλ, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα και στις τρεις βαθμολογίες (Γενική, Ανδρών, Γυναικών).

Ο απολογισμός της πρώτης ημέρας ολοκληρώθηκε με τη συγκομιδή 22 μεταλλίων συνολικά εκ των οποίων 8 χρυσά, 5 ασημένια και 9 χάλκινα. Από κει και πέρα, τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την ΚΟΕ την Παρασκευή (7/8), ωστόσο οι Πειραιώτες οδηγούν την κούρσα και οδεύουν προς της κατάκτηση του 61ου πρωταθλήματος στην Κολύμβηση (Γενική Βαθμολογία).

Καλύτερες «ερυθρόλευκες» επιδόσεις στους πρωινούς αγώνες ήταν από τον Απόστολο Χρήστου στα 200μ. ύπτιο με 1.58.18 και την Κέλλυ Αραούζου στα 800μ. ελεύθερο με 9.01.38. Το απόγευμα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε μεταξύ άλλων και στις δυο σκυταλοδρομίες με χρόνους 3:41.18 και 4:17.44, ενώ ο Απόστολος Χρήστου ξεχώρισε με 53.74 και το χρυσό μετάλλιο στο ύπτιο, επίδοση που αποτελεί επιβεβαίωση του Ολυμπιακού ορίου που ήδη κατέχει (53.85), ενώ είναι και η 7η καλύτερη στον κόσμο για το 2020.