Παγκόσμιο Kύπελλο Ρυθμικής: Αργυρό μετάλλιο στην Σόφια η Εθνική ανσάμπλ!

Η Εθνική ανσάμπλ στις τρεις κορδέλες και δύο μπάλες στις πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Kύπελλο Ρυθμικής που διεξάγεται στην Σοφία. Έκτη η ομάδα μας στα 5 στεφάνια 

Παγκόσμιο Kύπελλο Ρυθμικής: Αργυρό μετάλλιο στην Σόφια η Εθνική ανσάμπλ!

Συνεχίζεται η συλλογή μεταλλίων της εθνικής μας ομάδας του ανσάμπλ στα παγκόσμια κύπελλα ρυθμικής.

Μετά το χάλκινο στο Φάληρο (Τάε Κβον ντο) στις τρεις κορδέλες και δύο μπάλες, πριν από δύο εβδομάδες πήρε το αργυρό στην επόμενη διοργάνωση της ίδιας σειράς και στο ίδιο αγώνισμα στην Σοφία!

Η ελληνική ομάδα με τις Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι έκανε εξαιρετική εμφάνιση στους τελικούς οργάνων της διοργάνωσης και κατέκτησε τη 2η θέση στις τρεις κορδέλες και δύο μπάλες με 29.250 βαθμούς, υπό τους ήχους του κομματιού συμφωνικής μουσικής Blizzard των Audiomachine.

Μαζί της, στο βάθρο των νικητριών του αγωνίσματος ανέβηκαν η Πολωνία, πρώτη με 29.750β και η Γαλλία, τρίτη με 29.100β.

Mάλιστα σε σύγκριση με πριν από δύο εβδομάδες στο Φάληρο, όπου είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο με 29,200β παρουσίασε βελτίωση.

Το ελληνικό ανσάμπλ είχε επιτυχημένη παρουσία και στον πρώτο από τους δύο τελικούς οργάνων της ημέρας, εκείνον με τα 5 στεφάνια, στον οποίο κατέλαβε την 6η θέση με 31,550 βαθμούς.