Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον «Άρχοντα των Κρίκων», Λευτέρη Πετρούνια

Τα συγχαρητήριά του προς τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, εξέφρασε σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτικός κόσμος.

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον «Άρχοντα των Κρίκων», Λευτέρη Πετρούνια

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης!», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Γράφει ιστορία, κατακτώντας το έκτο του χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, κάνεις όλη την Ελλάδα υπερήφανη!».

«Συγχαρητήρια από καρδιάς» εξέφρασε και ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως «ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει πως για τους θρύλους καμία κορυφή δεν είναι απάτητη».

Συγκεκριμένα στη σχετική ανάρτησή του, ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Για 6η φορά Πρωταθλητής Ευρώπης. Αήττητος. Αποδεικνύει πως για τους θρύλους καμία κορυφή δεν είναι απάτητη. Συγχαρητήρια από καρδιάς».

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπενθυμίζει στο συγχαρητήριο μήνυμά του τη μέχρι σήμερα θριαμβευτική πορεία του Έλληνα αθλητή.

«Μονπελιέ 2015, Βέρνη 2016, Κλουζ 2017, Γλασκόβη 2018, Βασιλεία 2021, Mόναχο 2022. Ο “άρχοντας των κρίκων” παρέμεινε αήττητος σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καταγράφοντας ένα ιστορικό ρεκόρ. Συγχαρητήρια Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το νέο χρυσό μετάλλιο και την ανάδειξή του για 6η φορά ως Πρωταθλητή Ευρώπης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Μόναχο!», έγραψε στο Twitter και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανέφερε τα εξής: «Και πάλι χρυσός ο ‘Αρχοντας των Κρίκων! Με το 6ο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο ο Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία. Συγχαρητήρια Λευτέρη Πετρούνια. Μας έκανες ξανά υπερήφανους».

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια απευθύνει και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, τονίζοντας πως είναι «η έκτη φορά που “ο άρχοντας των κρίκων”, όπως χαρακτηρίζεται, κατακτά την κορυφή της Ευρώπης και μάλιστα έχοντας περάσει δύο κρίσιμα χειρουργεία».

Συγχαρητήρια στον Έλληνα αθλητή, δίνει μέσω του Twitter και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαριδης. «Μας κάνει για άλλη μία φορά πολύ χαρούμενους και περήφανους!», επισημαίνει.