Πρόβλημα στο ΟΑΚΑ με τους αγώνες ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε να αλλάξει ώρα ή και μέρα ένας από τους αγώνες ΑΕΚ - Ολυμπιακός (χάντμπολ) ή ΠΑΟ - ΠΑΟΚ προκειμένου να μη συναντηθούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ οι οπαδοί των ομάδων. 

Πρόβλημα στο ΟΑΚΑ με τους αγώνες ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

Η παράλληλη διεξαγωγή των αγώνων ΑΕΚ - Ολυμπιακός (για το πρωτάθλημα χάντμπολ) και ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (για τα playoffs της Basket league) που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 26/05 στις 15.00 και 18.00 αντίστοιχα έχει δημιουργήσει μεγάλες αμφιβολίες στην αστυνομία που ζήτησε από τις δύο διοργανώτριες Αρχές των πρωταθλημάτων να να αλλάξει είτε η μέρα του ενός εκ των δύο αγώνων είτε να διεξαχθούν με πέντε ώρες διαφορά προκειμένου να υπάρχει σιγουριά ότι δεν θα συναντηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟ και της ΑΕΚ.

Η ΟΧΕ ωστόσο ενημέρωσε ότι λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων ο αγώνας χάντμπολ δεν είναι δυνατόν να αλλάξει μέρα διεξαγωγής και αντιπρότεινε το ματς να ξεκινήσει στις 14.30, δηλαδή μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο ΕΣΑΚΕ πάλι, άλλαξε ώρα διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ για τις 17.30 όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από την ΕΛ.ΑΣ. αφού και πάλι δεν καλύπτεται η διαφορά ώρας που ζήτησε η αστυνομία.