«Μητρώο Αθλητικών Σωματείων»: Ο Γιαννιώτης μιλά για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού (vid)

Έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες, η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

«Μητρώο Αθλητικών Σωματείων»: Ο Γιαννιώτης μιλά για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού (vid)

Έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες, η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να ενταχθούν τα Σωματεία στα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η πλατφόρμα βρίσκεται στο site της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo) και θα παραμείνει σε ισχύ έως και την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Η δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων», ως προπαρασκευαστικό στάδιο του καινοτόμου εγχειρήματος της δημιουργίας «Μητρώου Αθλητικών Φορέων», απόρροια της συνεργασίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα καταγράψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ακριβές σύνολο των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων.

Η προεγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων συνδέεται και με τα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξής τους, από την πανδημία του κορoνοϊού, στην επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμό.

Μάλιστα σήμερα, υπήρξε και σχετική ανάρτηση, με πρωταγωνιστή τον ασημένιο Ολυμπιονίκη, Σπύρο Γιαννιώτη.

«Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η ψηφιακή εποχή στις υπηρεσίες της αθλητικής οικογένειας.

Πρώτη φορά καταγράφονται τα νομίμως λειτουργούντα ερασιτεχνικά σωματεία.

Προεγγραφή στην ειδική πλατφόρμα στον ιστότοπο ΓΓΑ

www.gga.gov.gr/mitroo» αναφέρει η ανάρτηση που συνοδεύεται από σχετικό βίντεο.