Ούτε τον Αύγουστο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Νέα αναβολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης. Αρχικά ήταν να διεξαχθεί τον Μάιο και μεταφέρθηκε για τον Αύγουστο, αλλά η LEN ενημέρωσε για νέα μετάθεση.

Ούτε τον Αύγουστο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Δεν θα έχουμε τελικά Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου μέσα στο καλοκαίρι. Το μεγάλο ραντεβού από τον Μάιο μεταφέρθηκε τον Αύγουστο στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, ωστόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN) ενημέρωσε για νέα αναβολή, χωρίς να ανακοινώνει πότε θα διεξαχθεί.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου, εκτός φυσικά από το πόλο, καθώς το Ευρωπαϊκό διεξήχθη κανονικά τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως ήταν γνωστό, το Ευρωπαϊκό είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Βουδαπέστη από τις 11 έως τις 25 Μαΐου 2020, αλλά αναβλήθηκε για τον Αύγουστο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τώρα πήρε νέα αναβολή, αφού τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί, ενώ και οι κολυμβητές ακόμη δεν έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις.

Λογικά μετά τον Σεπτέμβριο θα γίνει γνωστό πότε θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τα προβλήματα διογκώνονται για τη LEN, καθώς το 2021 εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων έχουμε και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα διεξαχθεί, αφού... πέφτει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες το επόμενο καλοκαίρι.

Σίγουρα δεν μπορεί το 2021 να διεξαχθούν μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και Ευρωπαϊκό αλλά και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε πως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Και το πόλο.