Το μήνυμα της Στεφανίδη για τη Φλόγα και για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η τελευταία λαμπαδηδρόμος στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακή Φλόγας. Το μήνυμά της...

Το μήνυμα της Στεφανίδη για τη Φλόγα και για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο (vid)

Μία στιγμή τιμής για έναν αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν αυτή που είχε η Κατερίνα Στεφανίδη σήμερα, καθώς παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Λόγω των συνθηκών που βιώνει όλη η Ευρώπη με τον κορονοϊό, η τελετή παράδοσης έγινε χωρίς την παρουσία του κόσμου. Καθόλου όμορφη στιγμή, αλλά έπρεπε για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Και η ίδια η Στεφανίδη με ανάρτηση της στο προσωπικό της instagram τόνισε πως η τελετή παράδοσης της Φλόγας ήταν πολύ διαφορετική.

Ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή αν θα μετατεθούν!

Η Κατερίνα Στεφανίδη ανάρτησε δήλωση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αμέσως μετά την συμμετοχή της ως τελευταίας λαμπαδηδρόμου στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο «Τόκιο 2020» η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Μπρούκλιν Νετς: «Οι παίκτες είχαν συμπτώματα»

Η δημοσίευση της:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας για το Τόκιο 2020. Κανονικά πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Αξιών. Λόγω των σημερινών συνθηκών σε όλο τον κόσμο η πρωινή τελετή ήταν πολύ διαφορετική. Ας αποτελέσει η σημερινή μέρα μια αχτίδα ελπίδας και αλληλεγγύης στον κόσμο μέσω του Ολυμπισμού».