Αναβάλλεται η Volley League και όλα τα πρωταθλήματα χάντμπολ λόγω κορονοϊού

Την απόφαση αναστολής της Volley League λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού πήρε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, ενώ αναβάλλονται επ'αόριστον όλα τα πρωταθλήματα χάντμπολ.

Αναβάλλεται η Volley League και όλα τα πρωταθλήματα χάντμπολ λόγω κορονοϊού

Την αναβολή της Volley League μέχρι τις 22 Μαρτίου λόγω της παγκόσμιας του κορονοϊού, αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση του, ενώ αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα χάντμπολ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΟΧΕ και εισηγήθηκε η ΕΑΠ

Η ανακοίνωση για την Volley League:

«To ΔΣ της ΕΣΑΠ μετά από τη σημερινή συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης αποφάσισε την αναστολή του πρωταθλήματος της Volley League μέχρι και τις 22 Mαρτίου 2020, οπότε και θα συνεδριάσει ξανά για να επανεκτιμήσει την κατάσταση όπως αυτή καθημερινά διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας του COVID-19»

Η ανακοίνωση για τα πρωταθλήματα χάντμπολ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την αναβολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

H ΟΧΕ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα επανεξετάσει τα δεδομένα σε σχέση με την εξέλιξη του κορονοϊου στην πατρίδα μας και σε κάθε περίπτωση θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία όλων των συντελεστών του αθλήματος.

Αναφορικά με τα ηλικιακά πρωταθλήματα μετά από εισήγηση της ΕΑΠ/ΟΧΕ, αναβάλλονται για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.»