Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι μασκότ ξεκινούν την περιοδεία τους με στάση και στην Αθήνα

Miraitowa και Someity άρχισαν σήμερα περιοδεία στην Ευρώπη, περνώντας από έξι ευρωπαϊκές πόλεις ανάμεσά τους και την Αθήνα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι μασκότ ξεκινούν την περιοδεία τους με στάση και στην Αθήνα

Οι μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, άρχισαν σήμερα από το αεροδρόμιο Haneda της ιαπωνικής πρωτεύουσας, μια διαφημιστική περιοδεία στην Ευρώπη, περνώντας από έξι ευρωπαϊκές πόλεις ανάμεσά τους και την Αθήνα.

Γνωστές ως Miraitowa and Someity, έχοντας υπερδυνάμεις και δυνατότητα… τηλεμεταφοράς μεταξύ ψηφιακού κόσμου και πραγματικότητας και με σύνθημα «Make the Beat», θα επισκεφθούν την Βαρκελώνη, το Παρίσι, την Βόννη, την Αθήνα, το Λονδίνο και την Λωζάνη, από σήμερα έως τα τέλη Απριλίου.

Η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων (24/7-9/8), Miraitowa είναι μπλε και άσπρη και το όνομά της συνδυάζει τις ιαπωνικές λέξεις «Mirai» και «towa», που σημαίνουν αιωνιότητα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η μασκότ των Παραολυμπιακών Αγώνων (25/8-6/9) Someity, είναι ροζ και άσπρη και πήρε το όνομά της από μία ποικιλία κερασιάς. Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι η Miraitowa και η Someity, θα επιδιώξουν να «αυξήσουν τον ενθουσιασμό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Δίπλα τους, υπό τους ήχους ενός βίντεο-μηνύματος των Backstreet Boys βρέθηκε η σούπερ σταρ του βόλεϊ, Μεγκούμι Κουριχάρα αλλά και η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Japan 2019 Χονόκα Τσουσίγια, προσπαθώντας όλοι μαζί να δείξουν σε ανυποψίαστους επιβάτες, πως πρέπει να αποκτά κάποιος ρυθμό.

Οι προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 φτάνουν στο τέλος τους, με τα τελικά δοκιμαστικά γεγονότα να βρίσκονται σε εξέλιξη και την Ολυμπιακή φλόγα να φτάνει στην Ιαπωνία στις 20 Μαρτίου.