Βουράκης: «Γίνονται προσπάθειες να βρεθούν χώροι για την κατασκευή δυο κλειστών στον Πειραιά»

Αποκαλύψεις έκανε ο προέδρος του ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης στο Κανάλι Ένα Fm 90.4.

Βουράκης: «Γίνονται προσπάθειες να βρεθούν χώροι για την κατασκευή δυο κλειστών στον Πειραιά»

Την ευχάριστη είδηση της κατασκευής ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στον Πειραιά ανακοίνωσε στην κοπή της πίτας των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ του δήμου, Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος μιλώντας στο Κανάλι Ένα Fm 90.4 τόνισε πως γίνονται παράλληλα ενέργειες για την εξεύρεση χώρων για την κατασκευή ακόμη δύο κλειστών.

«Εχει δρομολογηθεί η κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Καμίνια, που θα φιλοξενεί μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ και είμαστε στην προσπάθεια εξεύρεσης χώρων μέσω της Ο.Χ.Ε. για την κατασκευή ακόμη δύο κλειστών» δήλωσε ο κ. Βουράκης και στη συνέχεια απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους Πειραιώτες για τα εγκαίνια του «Θεμιστόκλειου Σταδίου»:

«Το προσεχές Σάββατο 25 Ιανουαρίου στη μία το μεσημέρι θα κάνουμε τα επίσημα εγκαίνια στο «Θεμιστόκλειο» το οποίο έχει ανοίξει πριν από περίπου ένα μήνα. Προσκαλούμε όλους τους Πειραιώτες να παραβρεθούν και να δουν το ανακατασκευασμένο Στάδιο και τις καινούργιες εγκαταστάσεις, θα βραβεύσουμε αθλητές του στίβου και της πυγμαχίας, αλλά και παραολυμπιονίκες για τις επιτυχίες τους και την προσφορά τους στα αθλήματα.

Το νέο «Θεμιστόκλειο» είναι μία αθλητική εγκατάσταση που έλειπε από την πόλη μας και θα το χαρούμε όλοι, και ομάδες και σύλλογοι, αλλά και δημότες».

Όσον αφορά τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ είπε:

«Ο Ολυμπιακός έχει έδρα τον Πειραιά αλλά εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς είναι ο πολυπληθέστερος και σε αριθμό αθλητών στις ακαδημίες του, σύλλογος. Ως εκ τούτου δεν έχει όρια τα «σύνορα» της πόλης μας και είναι παντού. Καλή χρονιά σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ερασιτέχνη και στις ακαδημίες τους, είναι σίγουρο πως κι εφέτος θα έχουν πολλές επιτυχίες. Είναι πολύ σημαντικό το να βλέπεις τόσα πολλά παιδιά συγκεντρωμένα εδώ στην Ιστορική Λέσχη κι αυτό εγγυάται το μέλλον του συλλόγου».

Πηγή:kanaliena.gr