Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Ο Σερόνε αντίπαλος στην επιστροφή του στο κλουβί (pics)

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επιστρέφει στο κλουβί του UFC στις 18 Ιανουαρίου και αντίπαλος στην επιστροφή του στις MMA θα είναι Ντόναλντ Σερόνε.

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Ο Σερόνε αντίπαλος στην επιστροφή του στο κλουβί (pics)

Πριν από λίγο ο καιρό ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε συνέντευξή του στη Ρωσία ανακοίνωνε την επιστροφή του στο κλουβί του UFC στις 18 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Αυτός που δεν είχε ανακοινωθεί όμως ήταν ο αντίπαλος του. Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για αυτόν με τον οποίο θα έπαιζε ο «notorious». Από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ μέχρι και τον Φλόιντ Μέιγουέδερ.

Τελικά την Πέμπτη (28/11) ο Ντάνα Γουάιτ ανακοίνωσε τον αντίπαλο του Ιρλανδού σούπερσταρ ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ντόναλντ Σερόνε.

Είναι επίσημο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Conor is back and he’s fighting Cowboy at welterweight #UFC246 (via @bokamotoespn)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN MMA (@espnmma) στις

Ο αγώνας μεταξύ των δυο θα διεξαχθεί στις 18/1 στο UFC 246 στο Λας Βέγκας και θα είναι το main event της βραδιάς. Κάτι που προκαλεί εντύπωση στην ανακοίνωσή του ESPN, είναι η κατηγορία στην οποία ο «notorious» και ο «cowboy» θα παλέψουν.

Conor McGregor: Η επιστροφή (vids)

Ο Ντάνα Γουάιτ λοιπόν δήλωσε στο αμερικάνικο δίκτυο πως ο αγώνας θα γίνει στην κατηγορία Welterweight (77,5 κιλά) και όχι στη Lightweight (70 κιλά). Ο ΜακΓκρέγκορ τον τελευταίο καιρό προτιμάει τη δεύτερη κατηγορία. Σε αυτή νίκησε τον Έντι Άλβαρεζ και έχασε από τον Νταγκεστάνο Νουρμαγκομέντοφ. Του ταιριάζει όμως από όλες τις απόψεις.

Από την άλλη μεριά ο Σερόνε τα τελευταία χρόνια είχε ανέβει στη Welterweight κατηγορία αλλά οι τελευταίοι του αγώνες ήταν στη Lightweight. Βέβαια και για τον «notorious» δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει σε αυτά τα κιλά για να παίξει αφού είχε χάσει και πάρει τη ρεβάνς από τον Νέιτ Ντίαζ.

Η ανακοίνωση του UFC:

Ταιριάζει στον ΜακΓκρέγκορ ο αγώνας:

Κάτι που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι ο Σερόνε είναι στα μέτρα του Ιρλανδού αφού είναι καλός στο standup παιχνίδι ενώ δεν παίζει τόσο wrestling. Το ίδιο και ο ΜακΓκρέγκορ. Αν σκεφτεί κανείς τη δύναμη που έχει στις γροθιές του ο «notorious» μπορεί να τον κερδίσει και να επιστρέψει ολοκληρωτικά στο άθλημα με ένα μεγαλύτερο αγώνα μετά.

Αν χάσει, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εκείνον αφού έχει δυο συνεχόμενες ήττες, από τον Μέιγουέδερ, στην πυγμαχία όμως, και από τον Νουρμαγκομέντοφ με σχετική άνεση. Το παιχνίδι λοιπόν για τον ΜακΓκρέγκορ που μιλάει πολύ... είναι ζωής ή θανάτου. Από την άλλη μεριά ο Σερόνε είναι καταξιωμένος στο χώρο των MMA με ρεκόρ 36 νίκες και 13 ήττες. Είναι στη «δύση της καριέρας του» και το συγκεκριμένο ματς σημαίνει καλά λεφτά οπότε ακόμα και αν χάσει δε χάνεται.

Όπως και να έχει πάντως η επιστροφή ΜακΓκρέγκορ είναι επίσημη και ο αντίπαλος του ανακοινώθηκε. Όποιος κι αν ήταν βέβαια, οι φαν του ανά τον κόσμο ανυπομονούν έτσι κι αλλιώς, να τον δουν να κάνει το γνωστό trashtalking του και να δίνει μια ακόμα μεγάλη παράσταση στο χώρο των MMA.