Conor McGregor: Η επιστροφή (vids)

Ο Conor McGregor επιστρέφει στην αγωνιστική δράση όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη που έδωσε στη Μόσχα. Διαβάστε την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του στο κλουβί. 

Conor McGregor: Η επιστροφή (vids)

O Conor McGregor επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Ο «notorious» ανακοίνωσε σε συνέντευξη που έδωσε στη Ρωσία πως η επιστροφή του στο κλουβί του UFC είναι γεγονός.

Συγκεκριμένα ο Ιρλανδός σούπερσταρ έδωσε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα. Εκεί επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να γυρίζει στα κλουβιά. Η ημερομηνία επιστροφής του θα είναι η 18η Ιανουαρίου. Ο αντίπαλος του άγνωστος όμως, αφού ο McGregor όχι μόνο δεν τον αποκάλυψε αλλά όπως τόνισε δεν τον απασχολεί καν ποιόν θα βάλει ο Danna White απέναντι του.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσει τον Frankie Edgar ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δούμε με κάποιον άλλον στο κλουβί. Ο Ariel Helwani με tweet του ανάφερε πως πιθανοί αντίπαλοι του θα είναι είτε ο Justin Gaethje ή ο Donald Cerrone.

Ο ίδιος ο «notorious» σίγουρα θα ήθελε να αγωνιστεί κόντρα στον Khabib Nurmagomedov αλλά ο Νταγκεστάνος σίγουρα δεν θα του δώσει τόσο εύκολα τη ρεβάνς που ζητάει. Aπό εκεί και πέρα ένα καλό «ματσάρισμα» θα ήταν και αυτό με τον Nate Diaz.

Να σημειώσουμε πάντως πως η νίκη είναι επιτακτική για τον δημοφιλή στις MMA αθλητή αφού μετράει δυο σερί ήττες. Και αν αυτή στις 26 Αυγούστου του 2017 από τον Floyd Meayweather δεν «πόνεσε» πολύ λόγω αθλήματος (ανέβηκε σε πυγμαχικό ρινγκ ο Conor), αυτή από τον «eagle» τον Οκτώβριο του 2018 σίγουρα τον πήγε πίσω, αν και σαν matchup ήταν πάρα πολύ κακό για τον Ιρλανδό.

Σημασία πάντως έχει πως ο McGregor επιστρέφει στις 18 Ιανουαρίου στο Las Vegas και όλοι οι φαν του, περιμένουν πως και πως να τον ξαναδούν στα γνωστά «trashtalking» του με την ελπίδα ότι ο τρίτος αγώνας για αυτόν θα συνοδευτεί και από νίκη.

Η τελευταία νίκη του McGregor με τον Eddie Alvarez:

Η τελευταία ήττα από τον Khabib Nurmagomedov: