Μεϊγουέδερ: Βγαίνει από τη σύνταξη το 2020 (pics)

Με ανάρτησή του στο instagram ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ρίχνει «βόμβα» στους φαν των μαχητικών αθλημάτων αφού βγαίνει από τη σύνταξη και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το 2020.

Μεϊγουέδερ: Βγαίνει από τη σύνταξη το 2020 (pics)

«Βόμβα» έριξε σε όλους τους φαν της πυγμαχίας ο θρύλος του μποξ Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Ο αήττητος πρωταθλητής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το 2020. Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο instagram.

Να θυμίσουμε πως ο τελευταίος αγώνας που έδωσε ο Μεϊγουέδερ ήταν αυτός κόντρα στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τον Αύγουστο του 2017 τον οποίος κέρδισε και ανέβασε το ρεκόρ του στο 50-0.

Conor McGregor: Η επιστροφή (vids)

Βέβαια υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανός αθλητής δε γυρίζει σε πυγμαχικό ρινγκ αλλά στο οκτάγωνο και το UFC, αφού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ντάνα Γουάιτ.

Αν κάποιος δει την προηγούμενη ανάρτησή του μάλιστα, στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα καταλάβει πως ο «money» ενδεχομένως να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο δημοφιλές για την Αμερική άθλημα του οκταγώνου.

Τίποτα δεν αποκλείεται λοιπόν, ακόμα και μάχη αυτή τη φορά στο οκτάγωνο με τον «notorious» που επίσης ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Coming out of retirement in 2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floyd Mayweather (@floydmayweather) στις