Πινγκ - Πονγκ: Πάει Φινλανδία η Γερασιμάτου

Παίρνει μέρος σε ένα αξιόλογο και καθιερωμένο τουρνουά, το οποίο μάλιστα διοργανώνεται για 30ή χρονιά!

Πινγκ - Πονγκ: Πάει Φινλανδία η Γερασιμάτου

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της, τα διεθνή τουρνουά της I.T.T.F. στη μεγάλη κατηγορία, όπως και στις νεαρές ηλικίες, ολοκληρώνονται, πάντως η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, που γενικά είχε και φέτος έντονη παρουσία στους αγώνες στο εξωτερικό, θα έχει μία ακόμα συμμετοχή πριν από την αλλαγή του έτους.

Η 18άχρονη Ιωάννα Γερασιμάτου, που στην τρέχουσα σεζόν μπήκε στην κατηγορία των Ελπίδων, δήλωσε συμμετοχή στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Δεν πρόκειται για World Tour ή Challenge open της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ωστόσο είναι πολύ αξιόλογο και καθιερωμένο τουρνουά, το οποίο μάλιστα διοργανώνεται για 30η χρονιά! Θα γίνει στο Kisakallio από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού και του ομαδικού.

Η Γερασιμάτου, σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού Νέων γυναικών, αγωνίστηκε πριν από λίγο καιρό στο Challenge της Πολωνίας και σε δύο βδομάδες θα έχει την ευκαιρία για νέο δυνατό τεστ.

Είναι ουσιαστικό κιόλας το γεγονός ότι με το σύστημα του προοδευτικού νοκ άουτ, που εφαρμόζουν οι Φινλανδοί, μέχρι την τελική διαβάθμιση για κάθε αθλητή, η αθλήτρια του Παναθηναϊκού θα δοκιμαστεί σε μία σειρά από παιχνίδια. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Sports Hall of Kisakallio Sports Institute.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας