29ο Athens International Sailing week - Winter Series: Αυξάνονται οι συμμετοχές

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο διεθνή αγώνα

29ο Athens International Sailing week - Winter Series: Αυξάνονται οι συμμετοχές

Αυξάνονται οι συμμετοχές για το «29ο Athens International Sailing Week 2019-Winter Series», το πρώην Γιουρολίμπ της Αθήνας, που θα διεξαχθεί το διάστημα 8 με 16 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 280 αθλητές και αθλήτριες και μέχρι την έναρξη των αγώνων ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά σε όλες τις κατηγορίες. Σε αυτόν τον μεγάλο διεθνή αγώνα θα τρέξουν ιστιοπλόοι από Κύπρο, Βουλγαρία, Μ. Βρετανία, Τουρκία, Σερβία, Σουηδία, Ελβετία, Κροατία, Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα.

Ο αγώνας θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Από 8 έως και 10 Νοεμβρίου θα γίνουν οι κλάσεις της ανάπτυξης, δηλαδή Οπτιμιστ, Λέιζερ 4,7, Techno Plus, Techno 293 και 420. Από τις 10 μέχρι και τις 16 του μήνα θα διεξαχθούν οι ολυμπιακές κατηγορίες και η δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η οργανωτική επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς για την επιτυχία της διοργάνωσης σε θάλασσα και στεριά και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΙΟ στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας.