Συνάντηση με τον Γιώργο Μαυρωτά είχαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΕΛΟΤ

Ο Νίκος Θωμαΐδης και ο Μιχάλης Φυσεντζίδης συναντήθηκαν με τον ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο πρόβλημα που υπάρχει με τη στέγαση των διοργανώσεων του Ολυμπιακού ταεκβοντό.

Συνάντηση με τον Γιώργο Μαυρωτά είχαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΕΛΟΤ

Πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της ΓΓΑ, η συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκου Θωμαΐδη και του Γενικού Γραμματέα της ΕΛΟΤ, Μιχάλη Φυσεντζίδη με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Βασικό αντικείμενο την συνάντησης ήταν η πορεία της προολυμπιακής προετοιμασίας αλλά και η διεκδίκηση προκρίσεων ενόψει των Αγώνων του Τόκιο. Εκτός των άλλων, οι διοικητικοί ηγέτες του ελληνικού ταεκβοντό, ενημέρωσαν τον κ. Μαυρωτά για θεσμικά θέματα και θέματα ανάπτυξης, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό με τη στέγαση των διοργανώσεων του Ολυμπιακού ταεκβοντό.

«Ως άνθρωπος που προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και του πρωταθλητισμού, ο κ. Μαυρωτάς έδειξε διάθεση να βοηθήσει την ομοσπονδία, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του Ολυμπιακού ταεκβοντό. Είχαμε την ευκαιρία να του εκθέσουμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με τη στέγαση των διοργανώσεων μας, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αφού φάνηκε ν` αποτελεί και για τον ίδιο βασική προτεραιότητα η ανάπτυξη του αθλητισμού από τη βάση του, σε συνδυασμό πάντα με τη συνεχή συνεργασία του με τις διοικήσεις των ομοσπονδιών, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα», είπε ο γενικός γραμματέας της ΕΛΟΤ, Μιχάλης Φυσεντζίδης.