Ιστιοπλοΐα: Η διεθνής κλάση RSX ανέθεσε στην ΕΙΟ την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2020!

Ακόμα μια διάκριση για την ελληνική ιστιοπλοΐα και των ελληνικό αθλητισμό αντίστοιχα, καθώς η η διεθνής κλάση RSX μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ανέθεσε στην ΕΙΟ και την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2020!

Ιστιοπλοΐα: Η διεθνής κλάση RSX ανέθεσε στην ΕΙΟ την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2020!

Μεγάλη τιμή για την ελληνική ιστιοπλοΐα, τον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα μας γενικότερα. Μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020 η διεθνής κλάση RSX ανέθεσε στην ΕΙΟ τη διεξαγωγή και του παγκοσμίου πρωταθλήματος για το 2020!

Αυτό ζήτησαν οι περισσότεροι μεγάλοι ιστιοπλόοι, διότι το «Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο» στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας τους εξυπηρετεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας.

Άλλωστε, το «Athens International Sailing Center» έχει αποκτήσει πια φήμη για το επίπεδο των αγώνων που διοργανώνει, συν την ασφάλεια και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και μετά τους Φινίστες και οι αθλητές στα RSX δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Αθήνα.

Έτσι, το διάστημα 10 με 20 Μαΐου του 2020 θα διεξαχθούν ταυτόχρονα το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX με τη συμμετοχή να φτάνει και ίσως να ξεπερνάει τα 300 σκάφη.

Θυμίζουμε ότι τη νέα χρονιά θα διοργανώσουμε ακόμη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ στην Καλαμάτα και το παγκόσμιο CISM μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επίσης, τον άλλο μήνα (8 με 16 Νοεμβρίου) στο «Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο» θα γίνει το «29ο Athens International Week Winter Series» (πρώην Γιουρολίμπ) με πολύ μεγάλη συμμετοχή.