Πάλη: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες αθλητές στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Σπουδαίες διακρίσεις και στην πάλη για του Έλληνες αθλητές, οι οποίοι ήταν σαρωτικοί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Βουλγαρία.

Πάλη: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες αθλητές στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Οι Έλληνες αθλητές πρωταγωνίστησαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Η χώρα μας κατέκτησε την θέση στο σύνολο στην κατηγορία των Εφήβων στην Ελληνορωμαϊκή και στην Ελευθέρα Πάλη, καθώς επίσης και στις Νεάνιδες, αποδεικνύοντας το καλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και φυσικά τη σκληρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε συνολικά 12 μετάλλια εκ των οποίων δύο χρυσά, πέντε ασημένια και πέντε χάλκινα.

Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε στη Βουλγαρία με 39 αθλητές, ενώ την Παρασκευή (4/10) ξεκινάνε τις προσπάθειες τους οι Παμπαίδες και το Σάββατο (5/10) οι Παίδες.

Τα χρυσά ελληνικά μετάλλια κατέκτησαν οι: Ελένη Παπαδοπούλου (76κ.), Ζωή Χατσατούροβα (59κ.).

Ασημένιο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος οι: Αθηνά Γιατζόγλου (50κ.), Αγγελος Κουκλάρης (86κ.), Γιώργος Σωτηριάδης (71κ.), Παναγιώτης Πέππες (77κ.), Νίκος Ντούνιας (130κ. ).

Τέλος, τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: Χριστίνα Δεμιρκάν (55κ.), Μαρία Νταμοτσίδου (62κ.), Παύλος Καπόγλου (79κ.), Αντώνης Παροτσίδης (55κ.), Σωτήρης Λιγκοβανλης (130κ.)