Συνάντηση κορυφής ενόψει του Chania Cadet European Judo Cup

Το Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων επισκέφτηκαν στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο με αφορμή τη διεξαγωγή του διεθνούς Τουρνουά “1st Chania Cadet European Judo Cup 2019”.

Συνάντηση κορυφής ενόψει του Chania Cadet European Judo Cup

Το Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων επισκέφτηκαν στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο με αφορμή τη διεξαγωγή του διεθνούς Τουρνουά “1st Chania Cadet European Judo Cup 2019” για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών, καθώς επίσης και του διεθνούς προπονητικού camp.

Οι δυο αυτές αθλητικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Χανίων από τις 5 έως τις 10 Οκτωβρίου 2019. Στη διάρκεια της συνάντησής τους με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Θεοδωρογλάκης Δημήτριος, ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλιάδης Νικόλαος και ο Τσοντάκης Χρήστος μέλος του Δ.Σ και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του ΕΒΕΧ ενημέρωσαν τον Νίκο Καλογερή σχετικά με τις διαδικασίες προετοιμασίας των αγώνων.

Παράλληλα τα στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την στήριξη της. Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει συμμετοχή 18 χώρες, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί μέχρι και την καταλυτική ημερομηνία.

Εκτιμάται πως οι χώρες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, θα εκπροσωπηθούν από περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες.