Mayweather vs Pacqiao: Κλείνει στην Σαουδική Αραβία η ρεβάνς!

Όπως υποστηρίζει ο νικητής του πρώτου αγώνα, Floyd Mayweather, υποστηρίζει πως θα ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία για να διαπραγματευτεί για την ρεβάνς με τον Manny Pacqiao. 

Mayweather vs Pacqiao: Κλείνει στην Σαουδική Αραβία η ρεβάνς!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Floyd Mayweather, νικητής του πρώτου αγώνα με αντίπαλο τον Manny Pacqiao, επρόκειτο να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία με σκοπό την διαπραγμάτευση της ρεβάνς με τον Μεξικανό μποξέρ. Παράλληλα, σε ένα βίντεο που έχει διαρρεύσει, ο Αμερικανός φαίνεται να ευχαριστεί τους ανθρώπους που του πρότειναν να διεξαχθεί το παιχνίδι στην Σ. Αραβία.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Είναι τιμή μου να έρθω στην Σαουδική Αραβία και να διαπραγματευτώ μαζί σας την ρεβάνς με τον Pacquiao». Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν πρόκειται για ένα ακόμα τρικ του Mayweather ώστε να στρέψει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας στο πρόσωπο του, καθώς αν μπει ενδιάμεσα το χρηματικό κριτήριο δύσκολα θα αρνηθεί ο Αμερικανός μποξέρ.

Υπενθυμίζουμε πως στον αγώνα του 2015 ο Mayweather αναδείχθηκε νικητής εις βάρος του Pacqiao, ενώ παλιότερα είχε διαρρεύσει πως ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Τόκιο, πλάνο που τελικά εγκαταλείφθηκε.

πηγή: fightsports.gr