Μητσοτάκης προς την Εθνική Ομάδα Αστέγων: «Eίστε φάρος αισιοδοξίας για μας»

Συνάντηση με την Εθνική Αστέγων ποδοσφαίρου είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε το θαυμασμό του στα μέλη της ομάδας λέγοντας: «Για εμάς είστε φάρος αισιοδοξίας και μας δείχνετε πως όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζει κάποιος μπορεί με θέληση να τις ξεπεράσει». 

Μητσοτάκης προς την Εθνική Ομάδα Αστέγων: «Eίστε φάρος αισιοδοξίας για μας»

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε η Εθνική Ομάδα Αστέγων ποδοσφαίρου, μια ημέρα μετά την επιστροφή της από το Κάρντιφ και το 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων. Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για τη συνάντηση με τα μέλη της ομάδας, και τους συνεχάρη για ότι έχουν κάνει τονίζοντας τους πως: «H κοινωνική ένταξη, η καταπολέμηση της φτώχειας είναι προσωπικό μου στοίχημα»

Αναλυτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

«Για εμάς είστε φάρος αισιοδοξίας και μας δείχνετε πως όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζει κάποιος μπορεί με θέληση να τις ξεπεράσει. Πραγματικά χίλια μπράβο όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές διακρίσεις αλλά συνολικά για τη δουλειά σας».

Και συνέχισε τονίζοντας πως:

«Η κοινωνική ένταξη και η καταπολέμηση της φτώχειας αποτελεί για τον προσωπικά ένα μεγάλο στοίχημα, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς η οποία θα δίνει ευκαιρίες σε όλους».

Ενώ ολοκλήρωσε με μια αναδρομή στο παρελθόν: «Κάποιοι από σας θυμούνται ότι είχαμε παίξει μαζί τον Δεκέμβριο του 2016, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς. Θυμάμαι πολύ έντονα τη ζεστή ατμόσφαιρα εκείνου του αγώνα, παρότι ήταν μια πολύ κρύα χειμωνιάτικη ημέρα».

Η Εθνική ομάδα με τη σειρά της του ευχήθηκε να παίξει την καλύτερη μπάλα την επόμενη τετραετία και του προσέφερε μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, μια φανέλα της ομάδας, καθώς και το τελευταίο τεύχος του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τέλος, μίλησε για την εξαιρετική δουλειά της «Σχεδίας» και δεσμεύτηκε πως ο ίδιος, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξαχθεί στη χώρα μας.