Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Όγδοο το ομαδικό, στον τελικό το ντουέτο

Οι επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλά κρατούν. Το ομαδικό σήμερα (16/7) κατέλαβε την 8η θέση στον κόσμο ενώ το ντουέτο πήρε ακόμη μια πρόκριση στον τελικό.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Όγδοο το ομαδικό, στον τελικό το ντουέτο

Στον τελικό του ομαδικού (τεχνικό πρόγραμμα) η Εθνική μας κατέλαβε την 8η θέση συγκεντρώνοντας 87.0863 βαθμούς. «Τα κορίτσια τα πήγαν περίφημα και μας αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον. Είναι μια πολύ νέα ομάδα και μπορεί να έχει σημαντική εξέλιξη» τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα.

Την ελληνική ομάδα αποτέλεσαν οι: Φραγκάκη, Καραπαναγιώτου, Παπάζογλου, Βασιλοπούλου, Γιαλαμά, Κουτσελίνη, Ζουζούνη και Πλατανιώτη.

Ένα ακόμη χρυσό πήγε στις απίθανες Ρωσίδες (96.9426). Το ασημένιο κατέκτησε η Κίνα με 95.1543β. και το χάλκινο η Ουκρανία με 93.4514β..

Να σημειώσουμε πως η Εθνική μας, νωρίς το πρωί στις πέντε αύριο (17/7) το πρωί μετέχει στα προκριματικά του ομαδικού (ελεύθερο πρόγραμμα).

Δεύτερος τελικός για το ντουέτο

Το ντουέτο μας (Πλατανιώτη, Παπάζογλου) πήρε την πρόκριση και στον τελικό στο ελεύθερο πρόγραμμα (θυμίζουμε πως στο τεχνικό είχε καταλάβει την ένατη θέση). Οι Πλατανιώτη-Παπάζογλου πέρασαν στον τελικό της Πέμπτης (18/7, 13.00) με την 8η καλύτερη επίδοση (87.8667).

Αύριο (17/7), την ίδια ώρα (13.00) διεξάγεται ο τελικός στο σόλο (ελεύθερο πρόγραμμα) με την παρουσία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη.