Κρούσμα ντόπινγκ Ελληνίδας αθλήτριας - Στα... όπλα ο Συναδινός

Θετική στην ουσία της στανοζολόλης βρέθηκε αθλήτρια της προ-Μεσογειακής ομάδας της Άρσης Βαρών, έπειτα από έλεγχο που διενήργησε η ΕΟΑΒ. Έξαλλος ο Ιούλιος Συναδινός κηρύσσει «πόλεμο» στους ντοπαριστές.

Κρούσμα ντόπινγκ Ελληνίδας αθλήτριας - Στα... όπλα ο Συναδινός

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε θετική στην ουσία της στανοζολόλης αθλήτρια της προ-Μεσογειακής ομάδας της Άρσης Βαρών στο πρώτο δείγμα. Η ίδια, έχει τη δυνατότητα να ζητήσει ανάλυση και του β' δείγματος ως την Τρίτη 17 Απριλίου.

Κύκλοι της ΕΟΑΒ τόνισαν πώς η αποκάλυψη του κρούσματος είναι αποτελέσμα εξονυχιστικών και τακτικών ελέγχων που διενεργόνται από την Ομοσπονδία, ενώ υπάρχει πρόθεση να συνεχιστούν μέχρι την εξάλειψη του φαινομένου.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, με αφορμή αυτό το γεγονός, προαναγγείλει «πόλεμο» κατά του ντόπινγκ.

Με ανάρτησή του μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Συναδινός τόνισε πως τον ΕΣΚΑΝ θα είναι αμείλικτο σε τέτοιου είδους κρούσματα και θα τηρεί απαρέγκλιτα τους νόμους.

Δείτε την ανάρτηση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού: