Στην Καστοριά οι νεαροί κωπηλάτες ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Στην Καστοριά βρίσκονται περίπου 39 κωπηλάτες που θα διεκδικήσουν μία θέση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23. 

 Στην Καστοριά οι νεαροί κωπηλάτες ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Την προσπάθεια τους να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα φιλοξενήσουν τα Γιάννενα τον Σεπτέμβριο θα δώσουν οι 39 κωπηλάτες που κλήθηκαν στην Καστοριά.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα εκτελέσουν και ατομικές χρονομετρήσεις ώστε να επιλεχθούν από τον Τζιάνι Ποστιλιόνε και τους συνεργάτες του.

Με αφορμή την παρουσία των ταλαντούχων αθλητών η ΕΚΟΦΝΣ ενημέρωσε πως μετά από αρκετή γραφειοκρατία η περιφερειακή ενότητα έθεσε σε λειτουργία το μηχάνημα που θα λύσει το πρόβλημα της υδροβλάστησης στη λίμνη Ορεστιάδα, η οποία μέχρι και τώρα επηρεάζει τις προπονήσεις τόσο της εθνικής όσο και των υπόλοιπων κωπηλατικών δράσεων που γίνονται αρκετά συχνά στην Καστοριά.

Αναλυτικά έχουν κληθεί οι:

Γραμμενιάτης Αρ., Γραμμενιάτης Γ. Φαϊτας Π ,Εξάρχου Ι. ,Παλαιοπάνος Λ.,Μήτση Αρ., Μάκου Α.(ΝΟΙ), Καπάκογλου Σ., Δεμελης Ν.,Πεκόπουλος-Τσικαρδάνης Ι.,Λαμπριανίδου Ερ.,Καλίτσα Χ,.Καταφυγιώτης Α. Πεταλωτίδης Ι.,Δίτσιου Αθ., Χαραλαμπίδου Ε.,Λαμπριανίδου Ελ.(ΝΟΘ),Συμεωνίδης Στ.,Χριστοδουλίδου Α. ,Γκάττ Κ.,Τζουμεζης Λ.(ΕΝΟΑ), Καρβούνης Σ.,Κώτσης Σ.(ΔΝΟΗ), Αγιώτη Ε. ,Βαρελοπούλου Ε.,Μπαρούτας Β., Ζωγράφος Δ.,Αραμπατζή Α.(ΟΕΑΝΑΒ), Τσακίρη Μ (ΝΟΜαυρ),Βαρβέρη Ελ.,Δρίλλια Αν.(ΝΑΟΚΘ), Στασινός Δ. ,Μπουκουβάλας Ζ.(Ομ.Ερετών), Μακρυγιάννης Γ.,Λαπικωφ Θ.(ΝΟΚοζ),Μαραγκος Γ., Νόνη Ισ.(ΝΟΒΑ), Αναστασιάδου Ε.(ΝΟΚ),Φράγκου Ε. (ΝΟΓ).

Οι αθλητές που δεν θα επιλεχθούν να αναχωρήσουν απο την Καστοριά στις 30/6.