Ασημένιο μετάλλιο για τη Σούμπαση του Ολυμπιακού! (pics)

Η «ερυθρόλευκη» Σεμέλη Σούμπαση ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 55 κιλών ύστερα από δύο πολύ δύσκολους αγώνες!

Ασημένιο μετάλλιο για τη Σούμπαση του Ολυμπιακού! (pics)

Εξαιρετική ήταν η παρουσία το τμήματος Ταε Κβον Ντο του Ολυμπιακού, την πρώτη μέρα του 4ου Κυπέλλου Ακρόπολης, που άρχισε στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων, με απολογισμό ένα ασημένιο μετάλλιο από τη Σεμέλη Σούμπαση στην κατηγορία των -55 κιλών, στις μαύρες ζώνες.

Η «ερυθρόλευκη» πρωταθλήτρια, που είναι γεννημένη το 2006, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου μετά από από δυο πολύ δύσκολους αγώνες. Η Σεμέλη Σούμπαση, επικράτησε, στον πρώτο αγώνα, της Δήμητρας Βασιλειάδου, του ΑΣ Υψηλάντη και στη συνέχεια ηττήθηκε από την Σταυρούλα-Ιωάννα Μπέσιου, του ΑΣ Εθνικός 65, για να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Στις υπόλοιπες «ερυθρόλευκες» συμμετοχές της πρώτης ημέρας οι Μαρία Λιακάκου και Όλγα Χαιρετάκη, στην πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες, είχαν θετική παρουσία, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα για το μέλλον.

Η Μαρία Λιακάκου, γεννημένη το 2007, αγωνιζόμενη στην κατηγορία των -51 κιλών, στις έγχρωμες ζώνες, ηττήθηκε στους αγώνες πριν την είσοδο της στα μετάλλια, από την Λαμπρινή Δρυμούση, του ΑΓΣ Αχιλλέας Νίκαιας. Η επίσης 12χρονη Όλγα Χαιρετάκη, αγωνίστηκε στα +59 κιλά, στις έγχρωμες ζώνες και έχασε στον προημιτελικό, από την Αλεξάνδρα Μίτικα, του Ολυμπιακού Νίκαιας.

Οι αγώνες συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο (13-14/4) και οι «ερυθρόλευκες» συμμετοχές ολοκληρώνονται με την Ελπίδα Σεγρεδάκη, που θα αγωνιστεί την Κυριακή (14/4), στην κατηγορία των -55 κιλών των έγχρωμων ζωνών.