Στην Ελλάδα ο Σγουρόπουλος - «Να κεφαλαιοποιηθεί η επιτυχία του» (pic)

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πόνγκ κάτω των 21.

Στην Ελλάδα ο Σγουρόπουλος - «Να κεφαλαιοποιηθεί η επιτυχία του» (pic)

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κάτω των 21 στο πινγκ πονγκ, Γιάννης Σγουρόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Δεν οργανώθηκε κάποια υποδοχή όχι μόνο γιατί υπήρχε το προχωρημένο της ώρας και η κούραση του ταξιδιού, αλλά και γιατί δεν ήταν μαζί με τον αθλητή ο προπονητής του Κώστας Βατσακλής, που είχε γυρίσει μία μέρα πριν. Η ομοσπονδία σκοπεύει να κάνει ειδική εκδήλωση προς τιμήν του και να τον βραβεύσει.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν η μητέρα του Νεκταρία, ο πατέρας του Νίκος και ο αδερφός του Κώστας. Δέχτηκε συγχαρητήρια από άλλους επιβάτες ή περαστικούς κι έβγαλε ορισμένες αναμνηστικές φωτογραφίες κρατώντας τη χρυσή ρακέτα, που πήρε στην απονομή των επάθλων. Μαζί με τη ρακέτα και το χρυσό μετάλλιο πήρε από τους διοργανωτές και μία πλακέτα. Ο 19χρονος άσος είχε σήμερα την ευκαιρία να ξεκουραστεί διαβάζοντας τα συγχαρητήρια, που έχει δεχτεί στα social media όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά κι από το εξωτερικό.

«Το φαινόμενο Σγουρόπουλος είναι επιτακτική ανάγκη να κεφαλαιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Μανώλης Κολυμπάδης υπογραμμίζοντας ότι ο 19χρονος αθλητής γίνεται πλέον η μεγαλύτερη επένδυση του αθλήματος στη χώρα μας.