Στον τελικό του Ευρωπαϊκού U23 ο Γιώργος Πιλίδης!

Το «χρυσό παιδί» της ελληνικής πάλης εξασφάλισε μετάλλιο και θα διεκδικήσει το χρυσό στον τελικό της Κυριακής (10/3) απέναντι στον Ρώσο Μαγκομέντοφ.

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού U23 ο Γιώργος Πιλίδης!

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23 που διεξάγεται στη Σερβία βρίσκεται ο Γιώργος Πιλίδης. Το «χρυσό παιδί» της ελληνικής πάλης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 61κ. και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, χαρίζοντας στην χώρα μας ακόμα ένα μετάλλιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πιλίδης έχασε σημεία μόνο στο εναρκτήριο παιχνίδι. Όταν βρήκε τα πατήματά του σημείωσε δύο νίκες με το απόλυτο 10-0! Στον προκριματικό γύρο αγωνίστηκε απέναντι στον Σερτ (Τουρκία) και επικράτησε με 8-5.

Στα προημιτελικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Σεφουλάου (ΠΓΔΜ) και επικράτησε με τεχνική πτώση. Με αέρα νικητή μπήκε και στον ημιτελικό απέναντι στον Μπλιασέτσκι. Ο Ουκρανός δεν άντεξε ούτε 2 λεπτά και έχασε με τεχνική πτώση, δίνοντας το εισιτήριο στον Πιλίδη για ακόμη έναν τελικό.

Στην προσπάθεια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Μαγκομέντοφ (Ρωσία), όπου στον ημιτελικό νίκησε τον Μαμανταλίεφ (Αζερμπαϊτζάν) με τεχνική πτώση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ