Εξασφάλισε μετάλλιο ο Σγουρόπουλος!

Ο αθλητής του Ολυμπιακού υπέταξε με 4-1 σετ τον Ρουμάνο Κριστιάν Πλετέα στο απλό ανδρών κι εξασφάλισε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U21!

Εξασφάλισε μετάλλιο ο Σγουρόπουλος!

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος εξακολουθεί να μεγαλώνει τον προσωπικό του μύθο και να σκορπά πλατιά χαμόγελα και περηφάνια στους ανθρώπους της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης και γενικά τους φίλους του αθλητισμού στη χώρα μας!

Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under 21 υπέταξε πριν λίγα λεπτά με 4-1 σετ τον Ρουμάνο Κριστιάν Πλετέα, 3ο φαβορί του απλού ανδρών κι εξασφάλισε μετάλλιο!

Με περίσσεια αυτοπεποίθηση, σπουδαία απόδοση και απίστευτη αποτελεσματικότητα έκαμψε και τον φιναλίστ του περσινού τελικού του αγωνίσματος και πλέον δείχνει ικανός ακόμα και για την πρωτιά! Ήδη έφτασε σε νέα μεγάλη διάκριση διότι μετά τις δύο διαδοχικές πρωτιές στο απλό νέων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπαίνει στα μετάλλια της κορυφαίας διοργάνωσης και στην επόμενη ηλικιακή κατηγορία!

Και φαίνεται ότι η Πορτογαλία του φέρνει γούρι, καθώς το 2017 είχε πάρει στο Γκιμαράες τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο (νικώντας μάλιστα, στον τελικό τον Πλετέα) και τώρα στο Γκοντομάρ θα είναι στο βάθρο των νικητών σ’ ένα ακόμα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Για την είσοδο στον τελικό ο αθλητής του Κώστα Βατσακλή βρίσκει αύριο το μεσημέρι μπροστά του (στις 14:30 ώρα Ελλάδας, στο τραπέζι 2) τον έτερο κορυφαίο Ρουμάνο, τον Ράρες Σίπος. Τα σετ στον αγώνα με τον Πλετέα, από τον οποίο είχε αποκλειστεί πέρσι στην 8άδα της αντίστοιχης διοργάνωσης, ήταν 11-6, 14-12, 12-10, 6-11 και 11-6.