Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας χρόνος γεμάτος τίτλους και διακρίσεις φεύγει και ο Νίκος Καλαμπάκας γράφει για τα δυνατά συναισθήματα που μας χάρισε και το 2018 ο Ολυμπιακός.

Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, το λευκό το χρώμα του φωτός που συμβολίζει την αγνότητα. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός! Μια ομάδα που σου δημιουργεί πάθη και γεμίζει με φως τις αγνές ψυχές των οπαδών του!

Ένας σύλλογος που διακρίνεται σε όποιο άθλημα αγωνίζονται οι αθλητές του, ένα κλαμπ που προσφέρει στους ακολούθους του έντονα συναισθήματα! Το 2018 ήταν μια καταπληκτική χρονιά για τον Ολυμπιακό και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του. Σε επίπεδο ερασιτέχνη πήρε σχεδόν όλες τις κούπες που διεκδίκησε.

Έγραφα το καλοκαίρι ότι φέτος ήταν μια μοναδική ευκαιρία η ομάδα να γιγαντώσει ακόμα περισσότερο τον μύθο της. Αν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κατακτήσει τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, θα είχαν φτάσει σε ένα σπάνιο επίτευγμα: Θα είχαν καταφέρει να πάρουν όλα τα πρωταθλήματα στα ομαδικά αθλήματα που συμμετείχαν οι ομάδες του. Ωστόσο τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, οπότε ίσως αυτός να είναι και ο στόχος του μέλλοντος για τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας.

Στο φευγιό του 2018, μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά ήταν εξαιρετική για τον Ολυμπιακό. Το fosonline.gr σας έχει φτιάξει μοναδικά αφιερώματα για τους τίτλους που κατακτήθηκαν φέτος, σας ζήτησε να ψηφίσετε την πιο πετυχημένη ομάδα του Ολυμπιακού για το 2018 και θα συνεχίσει να καλύπτει με αγάπη και πάθος τα όσα απασχολούν τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς.

Η ευχή για το νέο έτος είναι ακόμα περισσότερες διακρίσεις, έντονα συναισθήματα και μια ιστορία γραμμένη με χρυσά γράμματα σε κόκκινο και λευκό φόντο.

Γιατί ο Ολυμπιακός εκτός από ένας αθλητικός σύλλογος, είναι μια ιδέα αξεπέραστη, είναι ένας οργανισμός με αρχές και αξίες, είναι για πολλούς τρόπος ζωής.

Πάνω από όλα όμως, ο Ολυμπιακός είναι θρύλος. Και οι θρύλοι δεν σβήνουν ποτέ...

Καλή, Ολυμπιακή χρονιά σε όλους.