Κικμπόξινγκ: Έφυγε για Ιαπωνία η Πρίφτη

Αναχώρησε την Κυριακή (17/3) η Αντωνία Πρίφτη, συνοδευόμενη από τον προπονητή της, Ιωάννη Θεοφάνους και τον μάνατζερ Στέλιο Πολίτη για το Τόκιο της Ιαπωνίας.

Κικμπόξινγκ: Έφυγε για Ιαπωνία η Πρίφτη

Στο Κ-1 World Max 2024, στις 20 Μαρτίου, καλείται να υπερασπιστεί τον Παγκόσμιο τίτλο Women Flyweight που είχε κερδίσει, νικώντας την Kana στις 9/12. Αυτή τη φορά η διεκδικητής της ζώνης είναι άλλη μια αξιόμαχη αθλήτρια του Κ-1, η Saho, με 13 επαγγελματικούς αγώνες και μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία.

Η διοργάνωση που συμμετείχε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και μέσω αυτής, αναδείχτηκε στο παγκόσμιο στερέωμα του kickboxing, το Κ-1 World Max, αναβιώνει έπειτα από 14 χρόνια (το τελευταίο K-1 World Max της “χρυσής δεκαετίας” του kickboxing διοργανώθηκε τo 2010, με νικητή για 2η συνεχόμενη χρονιά, τον Giorgio Petrosyan), πλέον με μια Ελληνίδα αθλήτρια, την Αντωνία Πρίφτη, κάτοχο ζώνης Κ-1, να υπερασπίζεται τον τίτλο της.

Δίπλα στην Αντωνία και την προετοιμασία της για αυτόν τον μεγάλο αγώνα στάθηκε για άλλη μια φορά ο μεγάλος χορηγός Key Pharmacy, καθώς και:

  • H nutrilab.gr που ανέλαβε το πρόγραμμα διατροφής, weight-cut και εργομέτρησης της Αντωνίας.
  • O Άγγελος Κατσαρός που ανέλαβε το μασάζ και τις φυσιοθεραπείες της.
  • O Α.Ο. Κάλλιστος (Action Fitness Studio) και ο Βαγγέλης Χουχούμης που ανέλαβε την ενδυνάμωση της.

fightclubgalatsi.gr