Πλατανιώτη: «Πέρσι είχα σκοπό να μη συνεχίσω - Δούλεψα πολύ σκληρά και το αποτέλεσμα με δικαίωσε»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του τεχνικού σόλο, αποκάλυψε ότι πέρσι έφτασε πολύ κοντά στην απόφαση να σταματήσει.

Πλατανιώτη: «Πέρσι είχα σκοπό να μη συνεχίσω - Δούλεψα πολύ σκληρά και το αποτέλεσμα με δικαίωσε»

Χαρούμενη και συγκινημένη ήταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του τεχνικού σόλο, ενώ σε δηλώσεις της μετά την επιτυχία της αποκάλυψε ότι πέρσι έφτασε πολύ κοντά στην απόφαση να σταματήσει, τουλάχιστον από τα αγωνίσματα του σόλο.

«Για να είμαι ειλικρινής, πέρυσι είχα σκοπό να μην συνεχίσω ως σολίστ γιατί είχα ελλιπή προετοιμασία. Ωστόσο, γνώριζα τις δυνατότητές μου γι' αυτό και συνέχισα στη Ντόχα. Θέλω να ευχαριστώ τις προπονήτριές μου, και της ομοσπονδίας αλλά και την προπονήτριά μου από την Ισπανία, ήταν και οι τέσσερις μαζί μου και ήταν η δύναμή μου για να συνεχίσω στο σόλο. Δούλεψα πολύ σκληρά και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Το χρυσό μετάλλιο κρύβει πολύ σκληρή δουλειά, πολλές ώρες προπόνηση, πολλή κούραση, πολύ πείσμα και πάρα πολλή θέληση. Στο μυαλό μου είχα μόνο την εκτέλεσή μου. Τις οδηγίες των προπονητριών μου, το ότι μπορώ να τα καταφέρω, το ήξερα ότι μπορούσα να το κάνω καθώς το έχω δουλέψει.

Συνεχώς στο μυαλό μου ήταν η κάθε μου κίνηση, το τι πρέπει να προσέχω και τι να σκέφτομαι ή να μην σκέφτομαι. Εγώ ήξερα πως είχα βάλει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη. Δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξω κάτι στον τελικό. Πίστευα στη δυσκολία που είχα βάλει, πίστευα στη δουλειά που έχω κάνει, και αυτό που έκανα ήταν απλά να ακολουθήσω το πλάνο».