Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Ανοιχτή συνάντηση την Τετάρτη (13/12) για τους προσαχθέντες

Στα αιτήματα των φίλων και μελών του ανταποκρίνεται ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός που θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ενημέρωση την Τετάρτη 13/12 σχετικά με το ζήτημα των προσαχθέντων οπαδών από τα επεισόδια έξω από το «Μ. Μερκούρη».

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Ανοιχτή συνάντηση την Τετάρτη (13/12) για τους προσαχθέντες

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, την Τετάρτη 13/12 και ώρα 19:30 στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» ανταποκρινόμενος στο αίτημα των μελών και των φιλάθλων της ομάδας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ενημερώση σχετικά με το ζήτημα των προσαχθέντων οπαδών λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανταποκρινόμενος σε δεκάδες αιτήματα φιλάθλων και συμμεριζόμενος την δίκαιη αγανάκτηση των προσαχθέντων και των συγγενών τους, για την κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και την τεράστια ηθική, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία που αδικαιολόγητα υπέστησαν από τις πρωτοφανείς αστυνομικές πρακτικές, προσκαλεί σε ανοιχτή συνάντηση την Τετάρτη 13/12/2023, ώρα 19:30, στο κλειστό γυμναστήριο "Μ. Μερκούρη". Η παρουσία των προσαχθέντων και των νομικών τους συμβούλων είναι σημαντική, διότι θα συζητηθεί ο συντονισμός των περαιτέρω νομικών ενεργειών για την αποκατάσταση των σωματικών και ηθικών βλαβών των φιλάθλων».